×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/02/13/06
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/02/13/06

Grad Vukovar potpisao je danas ugovore o suradnji u 2012. godini sa Hrvatskim radio Vukovarom , Difuzijom d.o.o Radio Dunav i Rapsodija d.o.o  Borovo. Ugovore su potpisali gradonačelnik Željko Sabo u ime Grada Vukovara, te direktori HRV Janoš Kery, Difuzije d.o.o Branislav Bijelić i Rapsodije d.o.o Borovo Srđan Tatić.
Predmet ugovora je poslovna suradnja na području prezentacije i promidžbe Grada Vukovara u 2012. godini, a spomenute   medijske kuće će u svojim programima ili „Vukovarskim novinama“  pratiti i izvještavati o radu Gradonačelnika, Gradskog vijeća i Upravnih tijela Grada Vukovara, objavljivati po potrebi priopćenja, obavijesti i javne pozive od interesa za građanke i građane Grada Vukovara, pratiti i izvještavati o događanjima i kulturi i sportu kao i svim ostalim značajnijim manifestacijama u Gradu te pripremati i emitirati prigodne emisije iz spomenutih područja.

{gallery}2012/02/13/06{/gallery}