×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/02/14/05
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/02/14/05

Četrdeset i dvoje bračnih supružnika s područja grada Vukovara, koji 50 i više godina žive u braku, odazvalo se pozivu gradonačelnika Željka Saboa za svečani ručak i druženje povodom Valentinova.

Na svečanost Dana zaljubljenih prijavili su se: Agica i Zdravko Narić, Marija i Ljudevit Foriš, Delfa i Milan Marić, Marijana i Antun Fazekaš, Ilonka i Karlo Foriš, Natalija i Đuro Milošević, Štefica i Dragan Bekić, Mara i Vladimir Živković, Ljuba i Ivan Galić, Ivka i Stjepan Otrok, Drina i Blago Čolak, Magdalena i Ilija Bartolović, Manda i Ivan Marušinac, Stana i Stjepan Obradović, Marica i Ivan Šutić, Ana i Miroslav Knežević, Milka i Boško Gaković, Mira i Ivan Moržan, Ivica i Slavko Knezović, Mara i Momir Serdar, Anka i Ljuban Nišević, Anđa i Ivan Hrgović, Slavica i Stjepan Sabo, Blanka i Đuro Vereš, Franciska i Ivan Paciga, Zdenka i Blagomir Begić, Dušanka i Mijo Valečić, Olga i Milan Dobrijević, Jela i Andrija Lordan, Veronika i Ivan Kefer, Zlatica i Nikola Rak, Milic i Božida Ujaković, Desanka i Đorđe Čalić, Marija i Ivan Bertok, Ida i Emil Falćan, Selena i Stevan Grbatinić, Marija i Ivan Grubišić, Dmitra i Ištvan Horvat, Matilda i Dujo Džanak, Zora i Antun Kraml, Slavka i Stanko Matić.

Svečanost je održana 14. veljače 2012. godine s početkom u 13,00 sati u vukovarskom restoranu „Nada" na Lušcu. Sudionike svečanosti pozdravili su predsjednik Gradskog vijeća Grada Vukovara Tomislav Džanak i gradonačelnik Grada Vukovara Željko Sabo u nazočnosti zamjenice gradonačelnika Danijele Stanković, zamjenika predsjednika Gradskoga vijeća Gorana Bošnjaka i Mile Ivkovića, te pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti, zdravstvo, socijalnu skrb, branitelje i nacionalne manjine Dragice Holoker – Radumilo.

Druženje je održano u nezaboravnom ozračju i na veliko zadovoljstvo Vukovarki i Vukovaraca koji su svojim dugogodišnjim zajedničkim životom pokazali i dokazali kako je ljubav lijepa i potrebna svakom čovjeku. Bilo je plesa i pjesme, slika i sjećanja od prije pedeset i više godina, a za uspomenu bračnim parovima na Zlatni pir uručena je unikatna boca vina merlota i poznati pokrivač „Vuteks- ambasador".

{gallery}2012/02/14/05{/gallery}