×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/02/20/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/02/20/01

Karnevalski spektakl u Rijeci održan je po 29. puta sa 8500 sudionika. Na poziv riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela gost karnevala bio je gradonačelnik Vukovara Željko Sabo, a već tradicionalno među posjetiteljima bilo je i 120 Vukovaraca koji su u Rijeci boravili u organizaciji GO SDP-a Vukovar.

Čak 98 grupa, 8500 maškaranih sudionika i 73 alegorijska kola oduševili su posjetitelje i pobrinuli se za dobro raspoloženje na riječkim ulicama. U nepreglednoj koloni maškara sudjelovale su ekipe iz svih krajeva Hrvatske, mnogi i iz inozemstva. Riječani su uložili puno truda kako bi još jedanput opravdali status jednog od najboljih karnevala ove vrste u Europi, što je najbolja pozivnica gostima da dođu svake godine te na buduću feštu pozovu i mnoge druge.

{gallery}2012/02/20/01{/gallery}