×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/03/06/04
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/03/06/04

Nakon održavanja u Zagrebu, Izložba natječajnih radova za izradu idejnog urbanističko-arhitektonskog i krajobraznog rješenja za uređenje PARKA KUPALIŠTE RIBARSKA U VUKOVARU otvorena je danas i u predvorju Hrvatskog doma Vukovar.
Autor programa natječaja Hrvoje Hrabak dao je uvodnu riječ, gradonačelnik Vukovara Željko Sabo je kao inicijator programa izrazio zadovoljstvo kako su ljudi od struke na stručan i neopterećen način promišljali razvoj i izgradnju Vukovara te težnje grada za ostvarenjem vrijednog projekta u narednih pet godina pomoću europskih fondova, direktor VUPIk-a Krešimir Kuterovac je u ime glavnog sponzora provedenog natječaja Agrokora dao potporu ovakvim i svim drugim projektima kao potvrdu želje da se u lokalnoj zajednici bude neizostavnim sudionikom sadašnjosti i budućnosti, predsjednik ocjenjivačkog suda Mladen Jošić pohvalio je mlade stručnjake u želji da daju svoj prilog modernom i europskom Vukovaru. zatim su autori prvonagrađenog rada Hrvoje Sedlić i Ivan Sučić, te drugonagrađenog rada Kata Marunica i Nenad Ravnić predstavili svoje radove.
Zainteresirani građanke i građani imaju prigodu razgledavati izložene radove radnim danom do 16. 03. 2012. godine.

{gallery}2012/03/06/04{/gallery}