×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/04/11/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/04/11/01

pic 03Hypo Alpe-Adria Bank d.d. i Grad Vukovar osigurali su nove programe kreditiranja poduzetnika i obrtnika na području Gospodarske zone Vukovar, kojima su omogućili ostvarivanje pogodnosti u vidu povoljnih uvjeta kreditiranja.

Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo i članica Uprave Hypo Alpe Adria banke Tea Martinčević te direktor Vukovarske privredne zone Dragan Njegić danas su u Gradskoj vijećnici Grada Vukovara potpisali ugovore o suradnji između Grada Vukovara i Hypo banke, odnosno Ugovora o kreditiranju poduzetnika na području Vukovarske gospodarske zone d.o.o.

Program kreditiranja dostupan je uz promjenjivu kamatnu stopu za krajnjeg korisnika od 6,75 posto, a odobrava se na rok otplate do 10 godina, uključujući poček od jedne godine. Povoljni uvjeti kreditiranja dostupni su obrtima, malim i srednjim trgovačkim društvima, zadrugama, fizičkim osobama u slobodnim zanimanjima i obiteljskim gospodarstvima koji investiraju u Vukovarsku gospodarsku zonu, a namijenjeni su za kupnju, izgradnju, uređenje ili proširenje građevinskih objekata, nabavu opreme, financiranje obrtnih sredstava, financiranje proizvodne, turističke, uslužne i IT djelatnosti te poljoprivredne proizvodnje i prerade.

Potpisivanje današnja tri ugovora samo je nastavak dobre suradnje Grada Vukovara i Hypo banke, istakla je poslije potpisivanja članica Uprave Hypo banke Tea Martinčević. Gradonačelnik Sabo I direktor Vukovarske gospodarske zone Dragan Njegić izrazili su zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom sa Hypo bankom naglasivši kako će danas potpisani ugovori sigurno doprinijeti razvoju poduzetništva kroz nova investiranja i zapošljavanja. „Raduje me nastavak suradnje sa Hypo bankom, a posebno povoljni uvjeti kreditiranja poduzetnika i obrtnika. Gospodarstvo i zapošljavanje je pitanje broj jedan na koje tražimo kvalitetne odgovore. Vukovarska gospodarska zona je na prvom mjestu u ovom dijelu kontinentalne Hrvatske i postojeći gospodarski potencijal zasigurno će privući investitore koji svojom kvalitetom nadmašuju mnoga očekivanja. Stjecajem raznih okolnosti, Vukovarska gospodarska zona čekala je, ali i dočekala, investitore sa deset i više milijuna eura" – naglasio je gradonačelnik Željko Sabo.


Fotogalerija:

{gallery}2012/04/11/01{/gallery}