Na zahtjev stanara zgrade u ulici Blage Zadre 153B u Borovu naselju Grad Vukovar donirao je potreban alat kojim će stanari samostalno održavati pripadajući okoliš. U ovom slučaju radi se o 320m2 površine za košnju i 50 m žive ograde.

Gradonačelnik Željko Sabo i djelatnici gradske uprave zaduženi za komunalne poslove sastali su se danas s predstavnicima stanara koji su preuzeli kosilicu, škare za rezanje živice, grablje, lopate i građevinska kolica i najavili stalnu brigu za ljepši izgled grada. U nazočnosti stanara alat je preuzeo Đuro Kraguljac.

-Gradska uprava je nositelj poslova na uređenju, a udruživanje i inicijativa samih građana pridonosi još višoj razinu kvalitete života u gradu. Ovo je peta lokacija na kojoj predajemo potrebn alat za održavanje okoliša, a koliko vidim ovdje se mogu postaviti i kompleti drvenih stolova sa klupama kako bi stanari dobili mogućnost druženja i zajedništva koje je na uređenim borovskim ulicama krasilo nekadašnje Borovo naselje – istaknuo je gradonačelnik Sabo.

{gallery}2012/04/24/07{/gallery}