×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/09/10/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/09/10/02

HNK Borovo i Udruga branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata „Trpinjska cesta 1991" organizirali su od 7. do 9. rujna 2. Memorijalni nogometni turnir „Blago Zadro" u spomen na istinskog heroja i viteza Domovinskog rata i obrane grada Vukovara. Na turniru su nastupili: NK Široki Brijeg iz Bosne i Hercegovine, hrvatski prvoligaši HNK Cibalia Vinkovci i HNK Osijek te HNK Vukovar 1991.

Nakon prvog dana turnira i pobjeda NK Široki Brijeg nad HNK Vukovar 1991. i Cibalie nad Osijekom u nedjelju je u utakmici za treće mjesto Osijek uvjerljivo svladao HNK Vukovar 1991, dok je momčad Širokog Brijega u finalu svladala Cibaliu (2:0) i tako zasluženo osvojila pobjednički pokal i većinu pojedinačnih nagrada. Organizatori turnira odlučili su dodijeliti i dvije pojedinačne nagrade, najboljem strijelcu i najboljem igraču turnira, u znak sjećanja na poginule hrvatske branitelje i istaknute nogometaše Nikolu Živkovića i Domagoja Čovića.

Svečanoj dodjeli pokala i prigodnih plaketa nazočili su i članovi obitelji pokojnih branitelja Blage Zadre, Nikole Živkovića i Domagoja Čovića, a riječi zahvalnosti organizatorima i svim sudionicima Memorijalnog nogometnog turnira uputio je izaslanik ministra branitelja Predraga Matića, saborski zastupnik i gradonačelnik grada Vukovara Željko Sabo.

{gallery}2012/09/10/02{/gallery}