×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/10/31/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/10/31/02

 

Gradonačelnik Grada Vukovara, Željko Sabo i direktor tvrtke Poslovanje 2 d.o.o. Ivan Lozančić su danas potpisali ugovor o izradi mobilne web-aplikacije Grada Vukovara uz nazočnost vlasnika tvrtke Dragana Ibriksa-Goluba i pročelnika Upravnog odjela za opće poslove i ureda gradonačelnika Siniše Kovačića.

Mobilna aplikacija za Grad Vukovar uvelike će olakšati snalaženje svim korisnicima izvan grada, a pogotovo u samom gradu pružajući informacije o raznim gradskim lokacijama i događanjima, uključujući: detaljne opise, fotografije, kartu, te video zapise spomenutih subjekata (npr. restorani, zabava, sportski objekti, trgovine, zdravstvo, banke, smještaj i slično).

Korisnici će moći pregledati i informacije o bitnim telefonskim brojevima, prometu, vremenskoj prognozi, konverteru valuta i drugo. Na ovaj način posjetiteljima će se uvelike olakšati boravak i snalaženje u gradu za vrijeme svoga posjeta, te će se ne isti način poboljšati i sama prepoznatljivost grada Vukovara. Aplikacija je namijenjena „pametnim telefonima": iPhone i Android te je za krajnje korisnike potpuno besplatna.

{gallery}2012/10/31/02{/gallery}