×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/10/31/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/10/31/03

Grad Vukovar tradicionalno obilježava Dan Svih svetih i Dušni dan polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća za sve poginule branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata kao i mrtve građane.

Na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata položeni su vijenci i upaljene svijeće za sve poginule branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata. Vijence su položila zajednička izaslanstva Ministarstva obrane i Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva branitelja i Udruga iz Domovinskog rata na čelu s predstojnikom Ureda državne uprave Goranom Bošnjakom, te izaslanstva Vukovarsko-srijemske županije i Grada Vukovara . Izaslanstvo Grada Vukovara predvodili su gradonačelnik Željko Sabo i predsjednik Gradskoga vijeća Tomislav Džanak.

Nakon molitve koju su predvodili gvardijan vukovarski Gordan Propadalo i vojni kapelan Alojz Kovaček izaslanstva Grada Vukovara su u prijepodnevnim satima položila vijence i zapalila svijeće i na ostalim mjestima spomen obilježja i križeva na grobljima na području Grada Vukovara: Spomen obilježju „Ovčara" , Novom groblju „Dubrava", Starom katoličkom groblju i mjesnim grobljima Sotin i Lipovača.

{gallery}2012/10/31/03{/gallery}