Ministar znanosti, obrazovanja i športa Željko Jovanović boravio je jučer u vukovarskoj gradskoj četvrti Borovu Naselju u stalnim nastojanjima da konačno završi obnova i stavljanje u funkciju objekta Tehničke škole Nikole Tesle .

Tijekom radne posjete ministar Jovanović obišao je zgradu obnovljene škole zajedno sa gradonačelnikom Vukovara Željkom Sabom, zamjenicom gradonačelnika Danijelom Stanković, načelnikom Odjela za kapitalne investicije pri Ministarstvu obrazovanja, znanosti i športa Petrom Šokićem, ravnateljem škole Đorđem Lukićem, predstavnicima školskog povjerenstva za nadzor, predstavnicima roditelja učenika, projektanta i nadzora.

Prema sadašnjem stanju završnih radova sve je spremno za službeni tehnički pregled koji je zakazan za 29. ožujak 2013. godine. Nakon dobivanja uporabne dozvole očekuje se skoro useljenje i puštanje Tehničke škole Nikole Tesle u funkciju na radost učenika i njihovih roditelja. Ministar znanosti, obrazovanja i športa Željko Jovanović izrazio je zadovoljstvo postignutim te posebno istaknuo kako dužnu zahvalnost u rješavanju problema tijekom obnove zgrade škole zaslužuju gradonačelnik Vukovara Željko Sabo i njegovi suradnici za stalno zauzimanje, učenici, roditelji kao i djelatnici Tehničke škole Nikole Tesle za iznimno strpljenje i razumijevanje, te dekanica veleučilišta Lavoslav Ružička Gordana Bujišić za ustupanje prostorija veleučilišta za potrebe odvijanja nastave.

{gallery}2013/03/27/01{/gallery}