{gallery}2014/04/15/02{/gallery} Razriješeni gradonačelnik Željko Sabo danas je službeno predao dužnosti povjereniku Vlade Republike Hrvatske za Grad Vukovar Damiru Grizelju.
U gradskoj vijećnici Grada Vukovara o primopredaji dužnosti pred pročelnicima upravnih odjela i čelnicima gradskih tvrtki i ustanova Željko Sabo je zadovoljno istaknuo kako grad predaje s jamstvom da Grad Vukovar ima pozitivan saldo na računu: - Grad Vukovar je u plusu 5,8 milijuna kuna. Garantiram da je tome tako za razliku od 2009. godine kada sam nakon pobjede na izborima za gradonačelnika Vukovara preuzeo vlast i tada mi je rečeno kako je grad u plusu, a stvarno stanje bio je dug od 33 milijuna kuna.
Željko Sabo je danas predao povjereniku Vlade Damiru Grizelju i "Projekt Vukovar" u kojem su sadržani brojni projekti planirani za razvoj grada u narednih pet godina.
Povjerenik Vlade RH za grad Vukovar Damir Grizelj najavio je da će prvi zadatak biti uvid u financijsko stanje Grada Vukovara te dodao kako će se dalje financiranje odvijati prema proračunu iz prethodne 2013. godine.