{gallery}2014/09/15/04{/gallery} Zbirka poezije Anđela Mijića pod nazivom "Princ svjetla i tame" promovirana 14. rujna u organizaciji udruge Vukovarski leptirići i Grada Vukovara u Pastoralnom centru sv. Bone Vukovar. Svesrdnu potporu autoru pružili su i promociju uveličali gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i zamjenica gradonačelnika Marija Budimir. Kao gosti iznenađenja stigli su i članovi popularne rock grupe Opća opasnost.

"Usprkos stopostotnom invaliditetu nisam se predao depresiji i apatiji, već se borim da ostvarim svoje snove i želim da vam pokažem što mogu, a ne što ne mogu. Ovu zbirku poezije sam posvetio svojem djedu Juri koji mi pomaže od djetinjstva zajedno sa bakom i majkom Jasminkom. " naglasio je Anđelo Mijić, autor zbirke poezije 'Princ svjetla i tame'. "Slušam rock i metal glazbu i to me jednostavno inspiriralo da počnem pisati poeziju. Napisao sam više od 600 pjesama koje govore o stvarnom životu, ljubavi, religiji i fantaziji te se svatko može pronaći u njima" – kazao je Anđelo Mijić.

Knjiga Princ Svjetla i tame sastoji se od tri ciklusa: prvi ciklus ljubavnih pjesama "Oči zelene", drugi ciklus pjesama o životu "Princ tame", a treći ciklus je religijsko-fantazijski serijal pjesama "Mač Arkanđela Gabrijela".