{gallery}2014/09/22/01{/gallery}U organizaciji gradske uprave Stanovnicima Vukovara je u dva navrata prošlog tjedna podijeljeno pet tona krušaka i jabuka koje je donirala tvrtka Lori fructus i obitelj Krolo.

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava uručio je Zahvalnicu Grada Vukovara za vrijednu donaciju vlasniku tvrtke Željku Kroli -Donaciju smo dobili zahvaljujući vukovarskoj obitelji Krolo koja se već dulji niz godina uspješno bavi voćarstvom i ovo je mala pomoć u očuvanju novčanika naših sugrađana -izjavio je vukovarski gradonačelnik poželjevši i nadalje uspješnu suradnju s donatorom.

-Nadam se da smo zajedno naše sugrađane malo obradovali. Siguran sam da to nije i zadnja prilika za ovakvu suradnju te pozivam i druge poduzetnike da poduzmu slične korake i surađuju s Gradom i Vukovarsko-srijemskom županijom kako bi nam svima bilo bar malo bolje-izjavio je prilikom primanja zahvalnice Željko Krolo, vlasnik tvrtke Lori fructus.

U organizaciji gradske uprave Vukovar gradonačelnik Ivan Penava donirano voće dijelio je sugrađanima zajedno s njegovim zamjenicima Marijom Budimir i Marijanom Pavličekom te vrijednim volonterima ispred robne kuće „Velepromet" u središtu grada te u Borovu Naselju. Kruške i jabuke iz voćnjaka obitelji Krolo ovih dana obogatile su i prehranu u vukovarskim dječjim vrtićima, osnovnim školama, Domu za starije i nemoćne, Općoj bolnici Vukovar i socijalnoj samoposluzi u Vukovaru.