{gallery}2014/10/10/09{/gallery} Na ovogodišnjem nogometnom turniru, koji se održava u spomen na legendarnog zapovjednika general-bojnika Blagu Zadru, sudjeluju momčadi GNK Dinamo, NK Osijek, HNK Široki Brijeg i HNK Vukovar 1991.
Svečano otvorenje održano je na nogometnom stadionu u Borovo naselju nakon što je u prvoj utakmici NK Osijek svladao HNK Vukovar 1991 rezultatom 3:0.
Nakon himne Republike Hrvatske i počasne minute tišine za tragično poginulog general-bojnika Blagu Zadru (16. 11. 1991.) kao i sve poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu riječi zahvalnosti organizatorima, svim sudionicima i gledateljima uputio je Blagin sin Tomislav Zadro. Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava otvorio je turnir povijesnom izrekom: „Navik on živi ki zgine pošteno!"
U drugoj utakmici turnira sastali su se GNK Dinamo i HNK Široki Brijeg. Utakmice za treće mjesto i finale na rasporedu su u nedjelju, 12. listopada u 13,30 i 15,30 sati. Pobjedniku će pripasti pehar „Blago Zadro", najboljem igraču pehar „Nikola Živković" i najboljem strijelcu pehar „Domagoj Čović".