{gallery}2014/10/31/02{/gallery}Grad Vukovar tradicionalno obilježava Dan Svih svetih i Dušni dan polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća u spomen na sve poginule branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata kao i umrle građane.

Na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata uoči blagdana položeni su vijenci i upaljene svijeće za sve poginule branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata. Vijence su položila izaslanstva Ministarstva obrane, Oružanih snaga RH i Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva branitelja, Vukovarsko-srijemske županije i Grada Vukovara. U izaslanstvu Grada Vukovara nalazili su se gradonačelnik Ivan Penava, predsjednik Gradskoga vijeća Igor Gavrić, zamjenici gradonačelnika Marijan Pavliček i Marija Budimir, zamjenik predsjednika Gradskoga vijeća Pilip Karaula uz pratnju gradskih vijećnika.

Nakon molitve koju su predvodili fra Ivica Jagodić, župnik župe sv. Filipa i Jakova i vojni kapelan Alojz Kovaček, izaslanstva Grada Vukovara su položila vijence i zapalila svijeće i na ostalim mjestima spomen obilježja i križeva na grobljima na području Grada Vukovara: Spomen obilježju „Ovčara" , Novom groblju „Dubrava", Starom katoličkom groblju i mjesnim grobljima Sotin i Lipovača.