{gallery}2015/09/26/02{/gallery} Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sa svojim je suradnicima sugrađanima podijelio dvije tone jabuka.

U Grad Vukovar stigla je donacija jabuka tvrtke Lori fructus u vlasništvu obitelji Krolo, koje je gradonačelnik Penava skupa s djelatnicma Gradske uprave podijelio sugrađanima na dvije lokacije - u Borovu naselju kod križanja ulica Kralja Zvonimira i Hrvatskog zrakoplovstva i u centru grada ispred robne kuće „Velepromet“.

Ovom je prigodom zahvalio tvrtki Lori fructus i obitelji Krolo na ovoj vrijednoj donaciji koja je već ovaj tjedan donirala tri tone jabuka za izbjeglice smještene u prihvatnom kampu u Opatovcu. „Drago mi je što smo nakon podjele jabuka izbjeglicama počastili i naše sugrađene. Svakako, priliku smo iskoristili za susret sa sugrađanima te smo kroz razgovor s njima čuli ujedno i pohvale i kritike. Još jednom ističem kako nam je neposredna komunikacija s građanima od iznimne važnosti jer nam omogućava rješavanje njihovih konkretnih problema,“ istaknuo je gradonaelnik Penava koji je s građanima komentirao i izbjegličku krizu koja je zahvatila istočnu Slavoniju.