{gallery}2015/12/14/06{/gallery} Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sa pročelnicom Upravnog odjela za kulturu i turizam Marinom Sekulić i pročelnicom Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju Marijanom Grubišić, održao je sastanak sa veleposlanikom Republike Indonezije u Republici Hrvatskoj NJ.E. Agus Sardjanom i dopredsjednicom World Peace Gong Committee-a (WPGC) Susianty Kawira. Tema sastanka bilo je postavljanje Gonga mira na obali Dunava u gradu Vukovaru.

Gradonačelnik Penava je objasnio kako je javnost upoznata sa navedenom inicijativom te kako će grad postavljanjem Gonga mira dobiti još jednu atraktivnu lokaciju koja će biti zanimljiva, kako građanima grada Vukovara, tako i njegovim posjetiteljima.

„Ovaj sastanak je jedan korak bliže inaguaraciji Gonga mira. Upoznati smo sa lokacijom gdje bi Gong mira trebao biti postavljen, te sada krečemo na Korčulu kako bi sa jednim od vrsnih hrvatskih umjetnika dogovorili izradu okvira za Gong u Vukovaru. Nadamo se da bi sljedeće godine ova atrakcija trebala zaživjeti", istaknuo je Agus Sardjana.