U organiziaciji Sportskog moto kluba Golubica Vukovar, 9. Vukovarski motomrazovi uveseljavali su naše najmlađe sugrađane, a u središtu Vukovara dočekao ih je zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček.

Članovi Motokluba Golubica iz Vukovara obradovali su mališane povodom predstojećih božićnih blagdana podijelivši preko 260 paketića djeci u vukovarskoj bolnici te u nekoliko udruga i škola, obučeni u djedove božićnjake. U središtu grada pak dijelili su slatkiše djeci i odraslima.

„Motoklub Golubica uz pomoć ostalih motorista iz našega grada organizira podjelu paketića djeci. U ovo predblagdansko vrijeme trebamo širiti dobru volju i veselje, a najveća su nam nagrada osmjesi djece koju smo posjetili i darivali po raznim ustanovama u Vukovaru",rekao je Goran Mihaljević, zamjenik predsjednika MK Golubica Vukovar.

„Tradicionalno ovaj klub dariva naše najmlađe sugrađane povodom blagdana, a moram reći kako se radi o iznimno aktivnom klubu okrenutom ka humanitarnom radu i pomaganju ljudima u potrebi i djeci s posebnim potrebama. Ove godine podijelili su preko 260 paketića i drago mi je da su sada u središtu Vukovara kako bi predstavili svoj rad. Grad Vukovar će uvijek stajati iza ovakvih aktivnosti, istaknuo je zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček.