Grad Vukovar će povodom božićnih blagdana i ove godine darivati vukovarske mališane prigodnim božićnim paketićima.

Paketići su osigurani za učenike od 1. do 8. razreda osnovnih škola s područja grada Vukovara, predškolsku djecu koja pohađaju vrtiće na području grada Vukovara i djecu predškolske dobi s područja grada Vukovara koja ne pohađaju vrtiće.

Za predškolsku djecu s područja grada Vukovara koja ne pohađaju vrtiće, roditelji/skrbnici djece dužni su podnijeti zahtjev (u privitku 1), a sukladno Javnom pozivu.

Zahtjev se podnosi na standardiziranom obrascu u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Vukovara, Dr. Franje Tuđmana 1, Vukovar ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Podnositelj zahtjeva dužan je, uz ispunjeni standardizirani obrazac, priložiti sljedeće dokaze:

• presliku osobne iskaznice djeteta

ili

• presliku osobnih iskaznica roditelja/skrbnika i rodni list za dijete.

Zahtjevi se podnose u razdoblju od 04. prosinca do 18. prosinca 2023. godine, a podjela dječjih paketića održati će se 22. prosinca 2023. godine na Trgu Republike Hrvatske uz prigodni program s početkom u 18:00 sati.

Za sve eventualne informacije možete se obratiti na telefon 032/456-503 ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Javni poziv i obrazac prijave za dodjelu dječjih paketića možete pronaći ovdje.