{gallery}2015/10/15/04{/gallery} Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava susreo se s direktoricom tvrtka Opinio d.o.o. iz Vukovara Danijelom Marelić koja je investitor je projekta „Hostel 101D i poslovnica BSD Vukovar". Naime, tvrtka Opinio d.o.o. ove je godine započela s radovima, odnosno s renoviranjem dviju građevna objekta u Vukovaru, u ulici Europske unije 11.


Postojeće objekte (površine 470 m2) investitor će renovirati u moderni omladinski hostel te pripremiti poslovni prostor za iznajmljivanje. Hostel će imati kapacitet od 45 kreveta, odnosno 10 soba s uređenim kupaonicama, a pored usluge smještaja gostima će biti na raspolaganju praonica kao i prostorija za odmor sa zabavnim pratećim sadržajima.
Osim radova na smještajnim kapacitetima, projektom su predviđeni i radovi na uređenju i pripremanju poslovnog prostora za iznajmljivanje, a čiji će korisnik biti Banka splitsko- dalmatinska.


Previđa se zapošljavanje 5 osoba, a ukupna vrijednost ove investicije iznosi 3.083.097,26 kuna.
Novi hostel tvrtke Opinio d.o.o. dobrodošlo je poduzetničko ulaganje u gradu Vukovaru koje će zasigurno obogatiti turističku ponudu Grada te predstavlja pravi primjer i putokaz za sve poduzetničke aktivnosti iz raznovrsnih grana poslovanja. Završetak radova i svečano otvorenje predviđeni su za početak studenog.