×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/02/11/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/02/11/01

Udruga Mađara grada Vukovara i ove je godine organizirala svoj 4. po redu tradicionalni Mađarski bal, koji je održan 04.02. 2012 godine u V&S svečanoj sali u Vukovaru.
Unatoč hladnoći i snijegu, gostima kojih je bilo 320, među kojima i iz Austrije, Mađarske, Zagreba, Osječko-baranjske županije nije bilo hladno odazvati se na jedan od najvećih balova u gradu Vukovaru. Mađarski bal ove godine otvorila je g-đa Tuška Enikő konzulica Mađarske vlade sa sjedištem u Zagrebu zajedno sa Robertom Jankovićem izvršnim predsjednikom Demokratske Zajednice Mađara Hrvatske uz Rozaliju Jakumetović, predsjednicu Udruge Mađara grada Vukovara. Bal je uljepšan sa tradicionalnim grofovskim plesom ,,PALOTAŠ,, u izvedbi KUD-a Čardaš iz Suze te mađarskim folklornim plesovima u izvedbi KUD-a Batina.
Tokom večeri održana je i tombola, a kao mali znak pažnje svi gosti bala dobili su na poklon suvenir dunavske školjke. Goste su zabavljali do jutarnjih sati sastav iz Korođa ,,Aranycsardas,,.

{gallery}2012/02/11/01{/gallery}