×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/02/28/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/02/28/01

Članovi folklornog ansambla Hrvatskog kulturno-glazbenog društva "DUNAV" iz Vukovara i Kulturno-umjetničkog društva „ TENA" iz Đakova, priredili su u Đakovu, zajednički koncert, u kojem su izveli prekrasne folklorne koreografije iz raznih krajeva Lijepe naše.

U programu koji je započeo u 19 sati na velikoj pozornici Hrvatskog doma u Đakovu, Vukovarci su se, uz zvuke tamburice, predstavili pjesmom i plesovima Posavine, Splita, Prigorja te Bunjevačkih Hrvata, a domaćini su izveli koreografije iz Slavonije i Baranje, u programu u kojem su sudjelovali i dječji ansambl Dukati, te ansambl Slavonske kraljice. Mnogobrojni posjetitelji koji su ispunili dvoranu Hrvatskog doma u Đakovu, uživali su u programu koji je trajao nešto više od sat i pol vremena.

Nastavak je to prijateljstva, započetog prije godinu dana, kada su članovi KUD-a" Tena „ iz Đakova nastupili u Vukovaru, na humanitarnom koncertu za pomoć djeci s posebnim potrebama, koje je u veljači prošle godine organiziralo društvo „Dunav" u Hrvatskom domu u Vukovaru.

{gallery}2012/02/28/01{/gallery}