×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: D:\web-privremeno\images\stories\vijesti\2011-06-27\01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-06-27/01

Pod pokroviteljstvom Grada Vukovara desetu godinu za redom 25. lipnja održana manifestacija „Dan Kudeljaraca“. Tako je nastavljena lijepa tradicija okupljanja i druženja svih generacija koji su odrasli u tom dijelu grada i ne žele nikad zaboraviti svoju proživljenu mladost i djetinjstvo.
Manifestacija je započela kudeljarskim doručkom na nogometnom igralištu HNK „Radnički“, nastavljena odavanjem počasti poginulim u Domovinskom ratu i prigodnim riječima prisjećanja o teškom putu mnogih koji su se doseljavali u Slavoniju kako bi prehranili svoje obitelji i ovdje stekli prijatelje i postali velika obitelj koju Kudeljarke, Kudeljarci i svi simpatizeri Kudeljaraca ne žele zaboraviti. Nakon prigodnog programa druženje je nastavljeno na zajedničkom ručku uz pjesmu i športske sadržaje. Proslavu je svojim dolaskom uveličao i gradonačelnik Vukovara Željko Sabo.

{gallery}vijesti/2011-06-27/01{/gallery}