×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/05/15/05
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/05/15/05

Jučer su se Mažoretkinje grada Vukovara vratile s 16. Državnog prvenstva mažoretkinja održanog u Rijeci od 11. - 13. svibnja.

Naše djevojke ove godine uzele su najveći broj medalja, budući da su se plasirale na Europsko prvenstvo u svim kategorijama. Naše kadetkinje, juniorke i seniorke osigurale su si titulu državnih viceprvakinja, dok je Josipa Belobrajdić u kategoriji solo junior osvojila zlato. Isti uspjeh ostvarile su Megi Brekalo i Ivona Krajinović u kategoriji par junior. Seniorski par, Andreja Lehrmajer i Gorana Tol osvojile su srebro, a seniorski solo Nikolina Maganić broncu.

Ove godine smo posebno sretne i zadovoljne, ne samo zbog činjenice da smo se s Državnog prvenstva vratile bogatije za dva zlata, četiri srebra i jednu broncu, već zbog toga što cijeli savez već dva dana priča o nastupu naših djevojaka i o njihovoj originalnosti. Prema mišljenju struke ove godine Vukovar je bio pravo osvježenje, a pohvale, čestitke i podrška stižu iz svih timova diljem Hrvatske. Naše djevojke ponovo će predstavljati Hrvatsku na Europskom prvenstvu mažoretkinja, koje će se ove godine održati u Francuskoj od 30. kolovoza do 01. rujna.

Moramo naglasiti da su Mažoretkinje grada Vukovara jedini tim iz Hrvatske koji je uzeo medalju u svim kategorijama u kojima se natjecanje održalo, što ujedno znači i da smo jedini tim iz Hrvatske koji će imati predstavnike u svim kategorijama na Europskom prvenstvu.

{gallery}2012/05/15/05{/gallery}