{gallery}2014/11/11/01{/gallery}8. i 9. 11. u Belom Manastiru je održano Prvenstvo Hrvatske u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici. U subotu je naš klub imao jednu predstavnicu u B juniorskoj konkurenciji, to je naša Ivana Kiralj, koja nas je sve učinila sretnima, jer je cijelo natjecanje odradila na vrlo visokoj razini i plasirala se na 4. mjesto. Vrlo je važno napomenuti da joj je do medalje nedostajalo dvije desetinke, te da je bilo još malo sportske sreće mogla je biti i na postolju, ali i ovo je plasman koji je odličan, jer je cilj bio ući u prvih deset.

Drugi dan imali smo predstavnice u svim kategorijama, a prve su startale mlađe kadetkinje. Miljana Poznanović je odlično odradila sve četiri sprave i osvojila 5. mjesto, a koliko su male razlike govori podatak da joj je za zlatnu medalje nedostajalo tri i pol desetinke boda. Ella Kalentić, kojoj je ovo prvo državno prvenstvo, osvojila je odlično 12. mjesto.

U kategoriji kadetkinja vukovarski klub predstavljala je Kristina Gužvić i plasirala se na 12. mjesto i time je opravdala očekivanja trenera.

Vukovarska juniorka Lucija Gračanin je osvojila je 10. mjesto, iako je prvu godinu u ovoj kategoriji i dokazala da se može ravnopravno sa starijim i iskusnijim gimnastičarkama.

Seniorke su odlično odradile cijelo natjecanje i pojedinačno ostvarile ovakav plasman: 3. Dragana Bijelić, 6. Tea Stojšić, 10. Maja Kosić i 18. Gabrijela Dudić. Ekipno su osvojile 1. mjesto i okitile se titulom „Seniorske prvakinje Hrvatske". To su djevojke koje su u klubu od samih početaka, najvrjednije i najupornije i ostvarile su svoj san i san svojih trenera.