{gallery}2015/12/07/01{/gallery} Na IV Državnom prvenstvu u Bench press-u, i Powerliftingu, održanom u Vukovaru 28. i 29. 11. 2015. godine, sa preko 120 natjecatelja, što je rekordan broj, PLK VUKOVAR, je potvrdio svoj status najjačeg i najuspješnijeg powerlifting kluba u Hrvatskoj za 2015. god.

Ovim nastupom osigurana su mjesta državnih prvaka u Powerliftingu i Dead liftu, a u Bench press-u osvojeno je drugo mjesto. Kroz cijelu godinu naporno se treniralo, kako bi se ostvario postavljeni cilj – mjesto državnog prvaka.

Možemo reći da smo jako zadovoljni jer smo prvi Powerlifting klub, koji je ostvari ovakve rezultate. U Vukovaru smo realizirali i potvrdili našu dominaciju na powerlifting sceni. Postignuti rezultati daju nam za pravo postavljanje najviših ciljeva za iduću godinu.

U Vukovaru smo osvajali medalje, pehare kao i rušili državne rekorde, a tu se posebno istakao Željko Krasulja, koji je u M1 popravljao rekorde čak šest puta u powerliftingu i jedan u bench press-u.

Rezultati u POWERLIFTING-u u kategoriji:
1. mjesto:
Šćefan Čelovski K +120
Nikolina Korolija J - 72
Željko Krasulja M1 -74
Miroslav Vlačinić M1 -105

2. mesto: Rastko Jovičić J -66
3. mjesto: Slađana Gulić O -84

APSOLUTNI POREDAK

1. mjesto: Miroslav Vlačinić
2. mjesto: Nikolina Korolija
3. mjesto: Željko Krasulja

Rezultati u BENCH PRESS-u u kategoriji:
1. mjesto:
Slađana Gulić O -84
Nikolina Korolija J -72
Rastko Jovičić J -66
Željko Krasulja M1 -74
Miroslav Vlačinić M1 -105
Zvonimir Gvoić M1 -120

2. mjesto
Šćefan čelovski K +120
Saša Bjelajac K -74

APSOLUTNI POREDAK

2. mjesto:
Nikolina Korolija
Miroslav Vlačinić

Zahvaljujemo svima koji su nas podržavali tijekom godine, na bilo koji način i to nam je davalo vjetar u leđa iz natjecanja u natjecanje. Posebna zahvala Gradu Vukovaru i gradonačelniku gosp. Ivanu Penavi sa suradnicima, koji su nam kroz financijsku pomoć omogućili odlazak na natjecanja i postizanje vrhunskih rezultata. Nadamo se da će nas Grad Vukovar i dalje podržavati na našem putu sportskih uspjeha, a mi ćemo i dalje pronositi ime našeg grada s ponosom i truditi se još više, kako bismo i dalje osvajali vrhunske rezultate na samom vrhu Powerliting scene u Lijepoj našoj.