{gallery}2015/12/09/04{/gallery} Članice GK Vukovar 4.-6.12., pod vodstvom svojih trenera i u pratnji sutkinja bili su u Makedoniji u Skopju, gdje je održan susret i gimnastičko natjecanje u organizaciji KGS Orce Nikolovski Skopje.
Prvi je to puta da vukovarske gimnastičarke putuju na natjecanje u Makedoniju. Ovakvo natjecanje dogovara se već neko vrijeme, ali evo ovo je bilo prvi puta da se uspjelo do kraja realizirati planove i želje. Najzaslužniji za realizaciju su Marica Štrbac i Angel Naumovski iz Skopja i Bosiljka i Đorđe Stojšić i z Vukovara, koji se zahvaljujući gimnastici poznaju skoro 20 godina.
Domaćini su se jako potrudili, kako u dočeku tako i u organizirali natjecanja , a prvi cilj je bio povezivanje, upoznavanje novih ljudi i stvaranje novih prijateljstava, a tek onda sportski rezultat. Natjecanje je organizirano na vrlo visokoj razini i proteklo u najboljem redu pred mnogobrojnom publikom, koja je bodrila i domaće i gostujuće gimnastičarke.
Vukovarske gimnastičarke su ostvarile zapažene rezultate: Mlađe juniorke: 1. Ella Kalentić, 2. Miljana Poznanović, 3. Nikolina Velikić, ekipu su još sačinjavale Iva Čikanović i Ela Vojtkiv
Juniorke: 1. Kristina Gužvić, 2. Vanja Kiralj, u ekipi su bile Ivana Crnjac, Marija Božić, Jelena Jakšić i Magdalena Mikulić
Seniorke: 1. Ivana Kiralj, 2. Tea Stojšić i 3. Maja Kosić, ekipu su činile i Gabrijela Dudić, Andrijana Božić i Dora Čikanović.
Slijedeće godine natjecanje će se održati u Vukovaru i vukovarci nestrpljivo očekuju goste iz Skopja, kako bi ih ugostili u Svome gradu.