KK BOROVO: Mihael Bekavac 31, Mario Rajšić 17, Srđan Brocić 6, Aleksandar Kapović 6, Mario Madžar 4, Tomislav Bobinac 0, Aleksandar Ravkić 0, Dalibor Đerić 0, Nikola Zima 0, Dražen Pejić 0, Dušan Knežević 0, Dario Pušić 0.

HKK Vukovar:Danijel Katavić 28, Marko Raič 18, Borislav Kovačević 16, Matej Katavić 7, Ivan Buljubašić 7, Dominik Kajba 2, Ante Ivan Rajković 0, Antonio Ragač 0, Božidar Čalušić 0, Matija Matijević 0.

Zaslužena pobjeda gostiju koji su cijelo vrijeme kontrolirali utakmicu i održavali prednost. Uzvratili su istom mjerom za poraz koji smo im nanijeli u prvom dijelu sezone (62:48). Pobjeda gostiju praktično nijednom nije dolazila u pitanje. Početkom utakmice ekipa Vukovara se odlijepila na desetak razlike i kroz cijelo vrijeme održavala prednost (u dva navrata smo im se približili na minus 5 i minus 6). Pokazalo se da je važnost utakmice bila otežavajuća okolnost jer domaćini danas nisu djelovali kao tim. Ekipa Borova niti u obrani niti u napadu nije pružila ono što se od nje očekivalo na domaćem parketu i ono što ju je krasilo tijekom sezone u dosad 14. odigranih kola (borbenost, htijenje, kolektivna igra, želja za pobjedom). U svim tim segmentima Vukovar je bio bolji. U napadu se sve uglavnom baziralo na igru jedan na pet (dokaz za to su tri asistencije cijele ekipe u 40 minuta), statičnost bez dovoljno kretnji, bez ijedne polukontre i kontre u utakmici,bez dovoljno agresije (samo 14 faulova domaćih) bez izrađenih akcija do kraja koje su završavale poslije prvog pasa šutom iz driblinga i preko ruke, bez ravnoteže u unutarnjoj i vanjskoj igri, bez igre 2 na 2,bez napadačkog skoka, sa puno bačenih (izgubljenih) lopti u ruke protivniku...
Početna petorka - Rajšić, Kapović, Madžar, Bekavac i Brocić nije uspjela defanzivno parirati pametnim gostima koji su strpljivo gradili napade sa puno blokova i kažnjavali svaku grešku domaćina. Unutarnja igra Danijela Katavića (protiv 30-tak kg lakšeg igrača Rajšića),prodori i dalekometni šutovi Raiča (protiv viroznog i nedovoljno oporavljenog Madžara) poslije pick and rolla sa Kovačevićem bili su nerješiva enigma za domaće igrače. Kad se uz to doda visok postotak šuta najboljeg igrača utakmice Borislava Kovačevića (puno skokova u obrani i napadu plus 16 postignutih koševa) pobjeda Vukovara je i više nego zaslužena.

Zabrinjava igra visokih igrača Borova koji su već nekoliko utakmica odsječeni od igre, bez samopouzdanja, koji nedovoljno defanzivno i, pogotovo, ofenzivno ne pružaju partije kao na početku sezone (Pušić, Kapović, Pejić i Bobinac)?!!!!

Nažalost u ovoj utakmici došla je do izražaja i kratka klupa gdje trener Voloder nema dovoljno kvalitetnih rješenja i nema povjerenja u roster (Zima, Knežević, Đerić, Ravkić) da malo odmori nosioce igre i zamijeni do kraja sezone povrijeđene standardne igrače Komadinu i Pejakovića.