×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: D:\web-privremeno\images\stories\vijesti\2011-10-18\07
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-10-18/07

Kao i svake godine, od 15. listopada do 15. studenoga, održava se tradicionalna nacionalna kulturna manifestacija posvećena pisanoj riječi i promicanju knjige i čitanja. Riječ je naravno o Mjesecu hrvatske knjige.
Gradska knjižnica Vukovar je i ove godine organizirala niz različitih programa posvećenih ovogodišnjoj temi. Sva djeca vole pjevati i plesati, od nekih jednostavnih brojalica pa sve do poezije za djecu koja je prebogata temama i motivima. Danas su nas u Gradskoj knjižnici Vukovar – Ogranak Borovo naselje posjetila djeca iz Dječjeg vrtića Vukovar 2, skupine Ježići i Vrapčići, s kojima smo na njima prihvatljiv način obradili slavnu pjesmu Grigora Viteza Antuntun.
U desetom selu živi Antuntun. On živi na posve neobičan način, radeći sve stvari drugačije od nas. Tamo, u desetom selu, udaljenom, selu našeg djetinjstva. On živi u svom svijetu u kojem je sve moguće. Prigodom posjete, napravljena je i radionica izrade bookmarkera koja su djeca izradila da bi im čitanje knjiga još više upotpunilo ugođaj.
Kako smo se proveli na putovanju, vidite i sami na slikama…

{gallery}vijesti/2011-10-18/07{/gallery}