pic 01 tnS početkom ljetnog radnog vremena, Gradska knjižnica Vukovar započinje i programe namijenjene svima vama koji preko ljeta ostajete u Gradu, unatoč putovanjima imate viška vremena i puno volje naučiti nešto novo, htjeli bi se zabaviti uz društvene igre ili jednostavno želite biti dio ljetne Chill Out ekipe GKVU jer ... UZ OSMIJEH I KNJIGU I VRUĆINA DOBRO ZVUČI!

Bez obzira koliko godina imate, za svakoga smo pripremili bogatu ponudu programa kako u Vukovaru tako i u našim Ograncima pa tko što želi nek izabere i sudjeluje!

Klince tako očekuju: kreativne radionice, igraonica "Puzalica", "Mali povjesničari", Mala škola, talijanske i njemačke radionice itd.

Odrasli mogu: na zabavan način naučiti osnove ili ponoviti svoj engleski, naučiti se koristiti Wordom ili e-mailom, pokušati naučiti (nadamo se uspješno) tipkati s deset prstiju i to bez gledanja, naučiti pomalo njemački, a za one koji malo pričaju, a puno razmišljaju pripremamo i turnir u šahu!

Sve radionice su besplatne, posebne prijave nisu potrebne (osim za talijanski), održavaju se tijekom cijelog srpnja i/ili kolovoza i to u klimatiziranim prostorima i zato ... sCOOLirajte se u hladu Knjižnice!

Točno vrijeme i mjesto održavanja pojedinih programa provjerite u Knjižnici, na www.gkvu.hr te na našem facebook profilu i stranici.

I ZA KRAJ ONO NAJVAŽNIJE!

Gdje god bili ovog ljeta – u vašem dvorištu, na moru, u planinama, u Hrvatskoj ili izvan nje, ne zaboravite na vašu GKVU!

DJECO I ODRASLI! Sjetite nas se i fotografirajte (sebe ili ono što vas okružuje), uz uvjet da na toj fotki bude neki GKVU detalj – predmet, puni ili skraćeni naziv Knjižnice – sve improvizacije su poželjne!

Jednu ili više takvih fotografija donesite nam u Knjižnicu ili pošaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

U rujnu ćemo Chill out u Knjižnici završiti izložbom svih pristiglih fotografija, a one najmaštovitije će svojim autorima donijeti nagrade iznenađenja!

I zato ... ljetujte i fotkajte za GKVU!