Na poziv Udruge žena Vukovar gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava nazočio je druženju upriličenom u prostorijama Udruge povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena te članice darivao ružama.
Tim putem članice Udruge su gradonačelniku uručile priznanje za pruženu nesebičnu pomoć i podršku Udruzi žena Vukovar.

Gradonačelnik Penava rekao je kako Grad Vukovar podupire ovu udrugu koja je cijele godine aktivna, pogotovo kada su u pitanju projekti na koje apliciraju te edukacija članova. „Kontinuirano tijekom cijele godine imamo izuzetno dobru suradnju. Grad Vukovar je izašao u susret kada je to bilo najpotrebnije", rekao je gradonačelnik Vukovara te zahvalio na uručenom priznanju.

Jelena Milić, zamjenica Koordinatorice Udruge žena Vukovar kaže kako se Međunarodni dan žena u Udruzi svake godine obilježava druženjem članica, a ove godine su odlučile na isto pozvati gradonačelnika grada Vukovara Ivana Penavu koji radu udruzi, kao i u obnovi iste nakon požara pruža svesrdnu pomoć.

Udruga broji 73 člana koji se u prostorijama Udruge okupljaju svaki dan i u okviru rada udruge uključene su grupne i individualne psiho potrebe i druge aktivnosti namijenjene marginaliziranim osobama, ali i osobama treće životne dobi kao što su škola zdrave kuhinje, fizioterapije i druge.