×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-07-15/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-07-15/03

Zoran Zlatar iz Koprivnice biciklom u pet dana po nesnosnoj vrućini prevalio 880 kilometara od Mlina u Župi Dubrovačkoj do Vukovara. Na trgu Republike Hrvatske koprivničkog kontakt policajca dočekao je gradonačelnik Željko Sabo i uz čestitke zahvalio na još jednom primjeru zbližavanja, poglavito kada se radi o povezivanju povijesnih gradova Dubrovnika i Vukovara koji imaju potpisanu Povelju prijateljstva.

- Ovaj biciklistički maraton u sklopu projekta "Zdravi grad" ima i još jednu značajku, a to je promocija zdravog života, kvalitetnijeg življenja i grada Koprivnice. Put od Mlina do Vukovara provozao sam u pet etapa vozeći dnevno dvanaest sati - rekao je od sunca preplanuli Zoran Zlatar s napomenom kako je zbog velike vrućine dnevno u organizam unosio petnaestak litara tekućine.

Nakon prijema u Uredu gradonačelnika koprivnički biciklista uputio se u razgledavanje Vukovara. Grad na Dunavu napustiti će u subotu i u svoju Koprivnicu vraća se, ipak, automobilom.

{gallery}vijesti/2011-07-15/03{/gallery}