×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/03/21/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/03/21/02

Najmlađi članovi košarkaškog kluba „Borovo" dobili su danas poticaj za daljnji rad i napredovanje od „Humanih zvijezda Hrvatske, Hrvatskog olimpijskog odbora, ministra poduzetništva i obrta Gordana Marasa i gradonačelnika Vukovara Željka Saboa.

U sklopu akcije „Sportom do zdravlja" u Vukovar je stigla športska oprema vrijedna 15.000 kuna koju su osigurali svojom humanitarnom nogometnom akcijom članovi „Humanih zvijezda Hrvatske" koje predvodi Branko Tušek, a među ostalim još igraju i ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, saborski zastupnik i gradonačelnik Vukovara Željko Sabo i poznati hrvatski nogometaš Petar Krpan, koji su aktivno sudjelovali i na susretu s košarkašima u športskoj dvorani u Borovom naselju.

U ime kluba donaciju je primio tajnik Luka Živković, naglasivši kako trenutačno u KK „Borovo" trenira više od 100 djece od kojih su neki iskoristili prigodu pokazati donatorima svoj košarkaško umijeće.

U programu su sudjelovali i zamjenici gradonačelnika Željko Pinjuh, Danijela Stanković i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, zdravstvo, socijalnu skrb, branitelje i nacionalne manjine Dragica Holoker-Radumilo.

{gallery}2012/03/21/02{/gallery}