Gradsko vijeće Grada Vukovara u punom sastavu održalo je svoju 6. sjednicu 3. ožujka 2014. s početkom u 10,00 sati. Nakon usvajanja dnevnog reda na pitanja gradskih vijećnika tijekom „Aktualnog sata gradonačelnika" odgovarali su prva zamjenica gradonačelnika Danijela Stanković i pročelnici gradskih upravnih odjela, jer je gradonačelnik Željko Sabo izostao sa sjednice zbog bolovanja i oporavka nakon operacije kralježnice.
U vrijeme „Aktualnog sata gradonačelnika" ispred ulaza u zgradu gradske uprave na Trgu Republike Hrvatske okupilo se tridesetak prosvjednika koji su izražavali nezadovoljstvo stanjem u Dječjem vrtiću Vukovar 2. Na upit gradskih vijećnika odgovarale su zamjenica gradonačelnika Danijela Stanković i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, zdravstvo, socijalnu skrb, branitelje i sport Dragica Holoker Radumilo. – Smatram da je prosvjed neosnovan. Grad Vukovar redovito ispunjava sve svoje obveze, pa tako i prema Dječjem vrtiću Vukovar 2. Potrebno je istaknuti da Grad Vukovar ne isplaćuje plaće zaposlenicima u predškolskim ustanovama a zašto plaće nisu isplaćene u DV Vukovar 2 treba pitati ravnateljicu vrtića, jer je po nekim našim spoznajama novca bilo na računu- pojasnila je zamjenica gradonačelnika Danijela Stanković.
Na upit vijećnika - priprema li se prijedlog gradskog proračuna za 2014. godinu? - odgovorila je zamjenica gradonačelnika Danijela Stanković kako se na tome radi te da ima još dvadeset i sedam dana do mogućeg donošenja.
Gradski vijećnici su tijekom dnevnog reda 6. sjednice donijeli: Odluku o priključenju na komunalne vodne građevine; Odluku o davanju suglasnosti trgovačkom društvu Komunalac d.o.o Vukovar za dugoročno zaduženje za kupovinu specijalnog komunalnog vozila; Odluku o poništavanju Javnog poziva za predlaganje kandidata za izbor članova gradskog Savjeta mladih; Odluku o raspoređivanju sredstava za redovito financiranje političkih stranaka, Odluku o pokretanju postupka osnivanja Javne pučke kuhinje.