{gallery}2016/03/15/02{/gallery} DM- drogerie markt Hrvatska donirao je Humanitarnoj udruzi „Duga" 10 paleta higijenskih potrepština za potrebe opskrbljivanja socijalne samoposluge.

Ovu hvale vrijednu akciju DM-a članovi udruge su dočekali s oduševljenjem, a podržao ju je Grad Vukovar koji se i inače uključuje u slične akcije te brine za socijalno ugrožene građane.

Uz pomoć vrijednih članova, volontera i djelatnica DM-a gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava je sa suradnicima doniranu robu smjestio u prostorije socijalne samoposluge.

Među doniranim potrepštinama našli su se omekšivači za rublje, deterdženti za pranje suđa, toalet papir, paste i četkice za zube, šamponi i gelovi za tuširanje te mnogi drugi artikli potrebni za održavanje osobne higijene i higijene doma.

Gradonačelnik Penava rekao je da i sam volontira u udruzi „Duga" te se odazvao pozivu kako bi zajedničkim snagama što prije istovarili robu iz kamiona i smjestili ju u prostorije udruge kako bi bila na raspolaganju korisnicima.

„Skrbimo za naše sugrađane u potrebi i nastojat ćemo tu praksu financijski i fizički provoditi i u budućnosti. Također ćemo se angažirati i logistički tražiti pokrovitelje socijalne samoposluge, sve u interesu ublažavanja teških životnih uvjeta naših sugrađana", dodao je Penava istaknuvši važnost rada Humanitarne udruge „Duga".