U vukovarskoj gradskoj četvrti Mitnica, na adresi Zagrebačka 1a, svečano je otvoren novi maloprodajni lanac STOP SHOP površine 8.973 kvadratna metra s 275 parkirališnih mjesta.

Stop shop ima ukupno 17 poslovnih prostora, trenutno je 14 zakupaca, a do kraja godine očekuje se da će svi prostori biti popunjeni.

Od poznatih brendova svoje su mjesto pronašli TEDi, Vacom, ZOO City, Mana Moda, BabyCenter, Sinsay, Mandis Pharm, Admiral, Offertissima, dm drogerie-markt, Plodine, New Yorker, Optika Anda i Obrt Viktor.

U trgovinama će biti zaposleno stotinjak lokalnih radnika, a cijela investicija vrijedna je 14 milijuna eura.

Gradonačelnik Ivan Penava i generalni direktor STOP SHOPA za Hrvatsku Joško Piteša tijekom prigodnog programa prerezali su vrpcu i tim činom svečano otvorili maloprodajni lanac u Vukovaru.

Gradonačelnik Penava izrazio je zadovoljstvo još jednom uspješnom investicijom u gradu Vukovaru te je istaknuo važnost otvaranja novih stotinjak radnih mjesta.
STOP SHOP će Vukovaru nizom novih sadržaja, poglavito na istočnom dijelu grada, upotpuniti i obogatiti ponudu. Važno je naglasiti da će novi centar privlačiti u naš grad i stanovnike okolnih mjesta, počevši od Iloka i Tovarnika, a isto tako mnogi će pronaći i svoje radno mjesto te će ovdje zarađivati za svoje obitelji i njihovu egzistenciju. Investitorima želim uspješan rad, a posjetiteljima ugodnu kupovinu“, rekao je gradonačelnik.

Generalni direktor STOP SHOPA za Hrvatsku Joško Piteša pojasnio je se u Vukovaru otvorio njihov 14. maloprodajni lanac u Hrvatskoj te je zahvalio Gradu Vukovaru na pomoći i kvalitetnoj suradnji.
Sretni smo i zadovoljni što smo uspjeli realizirati ovaj projekt i nadam se kako će naš STOP SHOP postati dijelom pametne kupnje i dobre zabave za sve Vukovarke i Vukovarce. Hvala Grad Vukovaru na izvrsnoj suradnji“, rekao je Piteša.