Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju objavio je Javni poziv za dodjelu potpora u poljoprivredi Grada Vukovara za 2015. godinu, a za provedbu mjera ovog Javnog poziva, odnosno dodjele bespovratnih potpora male vrijednosti, osigurana su gradska proračunska sredstva u iznosu od 500.000,00 kuna.
Javni poziv je otvoren do 30. studenog 2015. godine, a najviši iznos potpore koju jedan korisnik može ostvariti iznosi 30.000,00 kuna.

Bespovratne potpore poljoprivrednicima dodjeljuju se s ciljem boljeg korištenja poljoprivrednih površina, povećanja primarne poljoprivredne proizvodnje, podizanja stupnja prerade poljoprivrednih proizvoda kroz proizvodnju hrane, povećanja konkurentnosti obiteljskih gospodarstva kao i podizanja kvalitete života i proširenja gospodarskih programa na cijelom (ruralnom) području Grada Vukovara.

Javni poziv i obrasci za podnošenje zahtjeva dostupni su u gradskom Upravnom odjelu za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju, Dr. Franje Tuđmana br.1 (2. kat, ured br. 17) ili se mogu preuzeti na našoj web stranici u rubrici „Pozivi".

Kontakt: 032/456-571, 456-573
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.