Zasebna postrojba Policijske uprave varaždinske koja je sudjelovala u obrani Vukovara i Borova naselja od 11. rujna 1991. godine, obilježila dvadesetu godišnjicu žrtve i stradanja u obrani Domovine.

Obilježavanje je započelo 9. rujna 2011. godine u policijskim upravama u Varaždinu i Čakovcu odavanjem počasti stradalim braniteljima polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća. U spomen na doprinos zasebne postrojbe Policijske uprave varaždinske koja je sudjelovala u obrani Vukovara, u nedjelju 11. rujna varaždinski biskup mons. Josip Mrzljak predvodio je misno slavlje u varaždinskoj katedrali. Nakon toga je u Sportskoj dvorani na Dravi održana promocija monografije „Vukowaraždin". Monografiju su predstavili urednik Ivan Piskač, član ratnog zapovjedništva postrojbe, te recenzenti: Ivan Kapular, branitelj Vukovara, general Hrvatske vojske, Ante Nazor, ravnatelj Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra domovinskog rata i prof. Miroslav Akmadža.

Na svečanostima u Varaždinu sudjelovali su i gradonačelnik Vukovara Željko Sabo sa predstavnicima Udruga proisteklih iz domovinskog rata grada Vukovara. Tom prigodom s domaćinima su razgovarali o promociji monografije „Vukowaraždin" uskoro u Vukovaru.