Željko Sabo, gradonačelnik Vukovara i osobni izaslanik predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića otvorio je danas u izletištu Adica 4. „Vukovarski etno sajam“. Nazočni su bili brojni građani Vukovara, a među uzvanicima su bili saborski zastupnik i glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan, predsjednik Gradskog vijeća Grada Vukovara Tomislav Džanak sa svojim zamjenicima, generalni konzul Republike Srbije u Vukovaru Živorad Simić, načelnik Općine Bukovlje Tihomir Jakovina i mnogi drugi.
-Nakon prvoga sajma i zadovoljstva naših građana shvatili smo koliko je značajno nastaviti ovu manifestaciju. Stvorili smo uvjete da u jednom od najljepših prostora grada Vukovara organiziramo 4. „Vukovarski etno sajam“, jer Adica ima istaknuto mjesto grada Vukovara u svim budućim projektima vezanim za razvoj i turizam – naglasio je gradonačelnik Vukovara otvarajući izložbeno-prodajnu manifestaciju.
Sajam je zamišljen kao dvodnevni izložbeno-prodajni sajam tradicijskih i umjetničkih obrta, rukotvorina, antikviteta i proizvođača hrane i pića, a u popratnom programu nastupiti će kulturno-umjetnička društva s područja grada Vukovara.
Na otvorenju su nastupili Mažoretkinje grada Vukovara, Mješoviti pjevački zbor HKGD „Dunav“ i Gradski puhački orkestar Vukovar.

{gallery}vijesti/2011-10-22/01{/gallery}